Detalii livrare

Pentru majoritatea produselor putem asigura livrare în termen de 3-15 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, însă sunt cazuri excepționale, la care termenul de livrare poate fi mai lungă, de exemplu este vorba de produse care sunt disponibile doar la comandă specială sau sunt stocurile epuizate și în depozitele externe, etc., însă noi vă comunicăm exact în 24 de ore lucrătoare după lansarea comenzii ferme în cât timp putem să vă trimitem produsele, iar dvs. va trebui să confirmați sau în cazul în care termenul este prea lung pentru dvs. să anulați comanda.

Eventual, la acordul dvs., vă putem oferi alternative cu livrare mai rapidă.

Costul de transport prin firmele de curierat este de 28.00 Ron cu TVA inclus, valabil în localitățile unde nu se percep km suplimentari.

În cazul în care în localitatea dvs. costul de transport ar fi mai mare veți fi informat de acest lucru în momentul confirmării comenzii și a termenului de livrare, desigur noi încercam să vă oferim în acest caz o soluție convenabilă și pentru dvs. pentru a primi produsele cât mai repede.

Asigurăm transport gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 500 Ron cu TVA inclus, în localitățile unde curierii nu percep taxe suplimentare pentru km exteriori.