Returnare produse

Condiții de retur:

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a avea urme de defecte de fabricație sau nu corespund descrierii,comerciantul are obligația de a le înlocui sau în cazul renunțării la produs de a restitui contravaloarea achitată pentru aceasta.

Consumatorul are la dispoziție 14 zile de la primirea produselor pentru returnarea acestora și pentru a cere înlocuirea sau rambursarea sumei plătite (contravaloarea produselor se poate rambursa doar prin bancă), având obligația de a informa clar pe comerciant cu privire la decizia de returnare a produselor. Nu este suficient doar să fie trimise produsele înapoi, este nevoie să completati formularul pentru returnarea produselor DESCARCĂ DE AICI vederea comunicării deciziei luate.

Vânzătorul este obligat să returneze banii în termen de 14 de zile de la anularea comenzii, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că au fost trimise.

În cazul în care produsele se returnează in vederea schimbării de marimi sau din alte motive, cumpărătorul a optat pentru înlocuirea produsului, costurile de transport pentru schimb vor fi suportate de către aceasta.

Vânzătorul va suporta costurile de tranport pentru schimb sau retur în cazul in care s-a produs o greșeală din partea lui (ex.a trimis mărime greșită) sau în cazul în care produsul trimis s-a dovedit a fi defectuoasă.

Produsele returnate, trebuie sa fie trimise în ambalajul original și cu etichetă, bine ambalate pentru a nu se deteriora în timpul transportului.